Over Charles Feijts Bedrijfswagens Born

Bedrijf en klantenkring

CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten en gaat daarmee een stap verder dan haar collega’s in de branche. Er is geen andere bedrijfswagen dealer in Limburg die een zo uitgebreid producten programma kan aanbieden. CFG heeft zo een al jarenlange reputatie opgebouwd als totaalleverancier en serviceverlener van bedrijfswagens voor de zakelijke markt en regionale overheid.

Specialisme en missie
De mogelijkheden op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en serviceverlening onderweg zijn omvangrijk. Het doel van CFG is om haar klanten op één plek het volledige pakket service te kunnen bieden zodat er niet naar meerdere partijen behoeft te worden gereden voor werkzaamheden aan het onderstel, de laadkraan, de laadklep of de opbouw.

Aftersales faciliteiten
De vestiging Born heeft een totale oppervlakte van 20.000 m2, Heerlen 4.500 m2 en Venlo 14.000 m2. De servicewerkplaats in Born is 1.800 m2, de hydrauliek werkplaats 1.000m2, in Venlo 1.470 m2 respectievelijk 300m2 en in Heerlen 600 m2. De werkplaatsen zijn uitgerust met werkputten, hefbruggen, bovenloop kranen, remmen testbanken en servicewagens, alles is afgestemd op onze specialiteit bedrijfswagen service. Tevens is er een aparte afdeling voor revisie van versnellingsbakken en motoren, en een werkplaats voor hydrauliek- en constructiewerkzaamheden.

  • Monteur Bedrijfswagens Born

    Charles Feijts Bedrijfswagens Born Dealer van bedrijfswagens met Diesel-LNG-Electric motoren
    Born — Limburg
    • Voltijd
    • 3 maanden geleden