Bekijk alle vacatures

Charles Feijts Bedrijfswagens Heerlen

Bedrijf en klantenkring

Charles Feijts Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en service van IVECO bedrijfswagens en trucks, en PALFINGER hydraulische laad-lossystemen voor trucks. Het bedrijf werd in 1931 opgericht en wordt al sinds 2004 gerund door de 3e generatie, samen met zo’n 50 medewerkers vanuit 3 vestigingen in Limburg. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een open hands-on bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Ons aanbod

CFG heeft een reputatie opgebouwd als totaalleverancier voor zakelijke klanten met eigen vervoer, logistieke dienstverleners, gemeentes en Provincie. Met onze vaste leveranciers kunnen wij onze klanten voorzien van een breed assortiment bedrijfswagens en trucks voor inzet in stedelijke omgeving tot regionaal, nationaal en internationaal vervoer. 

Ons specialisme

Vanuit onze goed bereikbare servicewerkplaatsen in Born, Heerlen en Venlo verzorgen wij gespecialiseerde truck-, trailer- en laadkraanservice tot in het Belgisch en Duits grensgebied. Onze klanten kunnen rekenen op een volledig servicepakket, van licht tot zwaar en van onderstel tot hydraulische laad-los installatie. Natuurlijk verrichten wij ook reparatie en onderhoud aan andere merken. CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten.

BUCA

Door de jarenlange ervaring als carrosseriebouwer BUCA weten wij als geen ander het belang van de juiste opbouw bij het juiste onderstel. Uiteraard houden we rekening met wettelijke beperkingen en stellen dan ook zelf nauwkeurig de verschillende aslast-, wielbasis-, zwaartepunt- en stabiliteitsberekeningen samen.

Meer laadvermogen, betere aslastverdeling en optimale wendbaarheid binnen steeds strengere wetgeving op het gebied van overbelading. Wetgeving die zich niet alleen richt op het totaal beladen gewicht, maar ook op het verschuivend zwaartepunt en daarmee de belasting per as. Rendement kan alleen nog gerealiseerd worden door steeds verdere voertuigoptimalisatie.

  • montage en ombouw van laadkranen en container afzetsystemen
  • montage en ombouw van laadbakken en laadliften
  • montage van equipment voor laadkranen
  • wijzigingen van wielbasis en achter overbouw
  • toevoegen van stuurassen
  • betimmering bestelwagen laadruimte

Er wordt getracht zoveel mogelijk techniek in eigen hand te houden. Belemmeren bepaalde chassiscomponenten een optimale opbouw van de truck dan verzetten wij deze in overleg in onze eigen werkplaatsen. Dit betekent een volledig verzorgd pakket inclusief luchtleidingen, hydraulica en elektro verleggen. Bij oplevering is het voertuig operationeel.

Eén adres, één aanspreekpunt, zowel bij aankoop als bij reparatie & onderhoud. Onze relaties adviseren en ontzorgen, dat is de doelstelling.

Charles Feijts Bedrijfswagens

Charles Feijts Bedrijfswagens

Koumenweg 5
6433 KJ Hoensbroek