Help jij onze coureurs naar de top?

Ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken? Bekijk de unieke mogelijkheden die de dealers van IVECO bieden.

IVECO Schouten & Team Petronas De Rooy IVECO

Doordat de monteurs van IVECO veel ervaring op doen als monteur aan IVECO Trucks is er een samenwerking gezocht met Team Petronas De Rooy IVECO. Dit betekent dat jij als ervaren monteur kans maakt om mee te mogen met rally's zoals de Dakar of Africa Eco Race. Daarnaast is De Rooy zelf ook op zoek naar truckmonteurs, elektriciens en lassers. Ben je zelf, of ken je iemand die interesse heeft?

De unieke neus van de Dakar Truck

Je kent hem vast wel, de unieke ”torpedo” neus. Wist je dat Charles Feijts Bedrijfswagens als enige in Europa deze prachtige neuzen ook op de weg brengt als de IVECO Strator? Het design van de karaktervolle neus vindt zijn oorsprong in Australië, waar IVECO Trucks Ltd. de Powerstar produceert voor de lokale markten.

Ook jij kunt hier bij betrokken zijn, bekijk de vacatures:

Gewonnen: Dakar Rally 2016

De revolutionaire truck waarmee Jan de Rooy in 1987 de toenmalige rally Parijs-Dakar won, vond zijn oorsprong in een tekeningetje op de achterkant van een envelop.

Tegenwoordig is er veel veranderd en gaat zijn zoon Gerard de Rooy de strijd aan. In 2016 werd Gerard de Rooy winnaar van de Dakar Rally met de IVECO Powerstar 4x4. Een prestatie waarbij de monteurs van uiterst belang zijn. Zonder zijn monteurs had hij dit uiteraard niet gekund!

Benieuwd naar alle vacatures bij IVECO?