Jouw carrière bij IVECO

Lees meer over de mogelijkheden voor ervaren of beginnende medewerkers. Wij staan open voor elke uitdaging en ontwikkeling.

Leerling

Wil je gaan studeren of studeer je al? Verschillende dealers bieden de mogelijkheid om als leerling tijdens je BBL opleiding tot monteur aan de slag te gaan. Hierbij leer je het vak van één van de vele leermeesters die bij IVECO te vinden zijn.

Er staan niet altijd vacatures voor open, maar er is bijna altijd ruimte voor een gemotiveerde leerling monteur. Ook zijn er verschillende mogelijkheden tot stages in elk vakgebied. Stuur dus vooral een open sollicitatie wanneer je het leuk vindt om bij een van de IVECO dealers aan de slag te gaan, maar er (nog) geen passende vacature voor je is.

Starter

Jij bent net afgestudeerd of al een tijd aan het werken. Ook voor jou hebben wij de juiste vacatures beschikbaar.

Binnen IVECO zoeken wij enthousiaste collega’s en jouw (verse) kennis kan ons daarbij helpen. Wij bieden de kans om verder te ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied met de nodige opleiding en begeleiding.

Ervaren

Jouw expertise is voor ons van groot belang, samen met jou hopen wij grote stappen vooruit te zetten. Ben jij iemand die gepassioneerd is en gelooft in onze producten en op zoek naar een nieuwe richting? Wij bieden de uitgelezen kans.

Persoonlijke groei

Samen met IVECO bewandel jij de weg die voor jou is weggelegd. Coaching & opleiding is hier een onderdeel van, IVECO streeft er naar om het beste uit jou te halen. Naast je professionele carrière bekijken we ook wat jouw ideale privé- werkverhouding is en zoeken we hierin een balans.

Cultuur

IVECO wordt gekenmerkt door een open cultuur waarin innovatie voorop staat. Met jouw sterke wil en gedachtengoed in combinatie met de gunstige arbeidsvoorwaarden bieden zowel IVECO als jezelf de mogelijkheid tot groei. Wij zorgen ervoor dat jij je op je plek voelt en daar ook voor lange tijd wilt blijven werken!

Arbeidsvoorwaarden

Jouw route richting je nieuwe loopbaan wordt begeleid door onze gunstige arbeidsvoorwaarden. Pak jij in de ochtend een gezond stukje fruit erbij? Of toch maar die lekkere koffie proberen? Ook aansluiten bij een collectieve zorgverzekering behoort tot de mogelijkheden bij vele dealers.