Bekijk alle vacatures

Charles Feijts Bedrijfswagens Born

Dealer van bedrijfswagens met Diesel-LNG-Electric motoren

Bedrijf en klantenkring

Charles Feijts Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en service van IVECO bedrijfswagens en trucks, en PALFINGER hydraulische laad-lossystemen voor trucks. Het bedrijf werd in 1931 opgericht en wordt al sinds 2004 gerund door de 3e generatie, samen met zo’n 50 medewerkers vanuit 3 vestigingen in Limburg. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een open hands-on bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Ons aanbod

CFG heeft een reputatie opgebouwd als totaalleverancier voor zakelijke klanten met eigen vervoer, logistieke dienstverleners, gemeentes en Provincie. Met onze vaste leveranciers kunnen wij onze klanten voorzien van een breed assortiment bedrijfswagens en trucks voor inzet in stedelijke omgeving tot regionaal, nationaal en internationaal vervoer. 

Ons specialisme

Vanuit onze goed bereikbare servicewerkplaatsen in Born, Heerlen en Venlo verzorgen wij gespecialiseerde truck-, trailer- en laadkraanservice tot in het Belgisch en Duits grensgebied. Onze klanten kunnen rekenen op een volledig servicepakket, van licht tot zwaar en van onderstel tot hydraulische laad-los installatie. Natuurlijk verrichten wij ook reparatie en onderhoud aan andere merken. CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten.

Charles Feijts Bedrijfswagens

Charles Feijts Bedrijfswagens

De Tramweg 1
6121 RX Born