Bekijk alle vacatures

Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo

Bedrijf en klantenkring

Charles Feijts Groep (CFG) is een familiebedrijf met zo’n 50 medewerkers. Ons bedrijf heeft een platte structuur met een directe en snelle communicatie. Werken bij CFG biedt veel afwisseling en je wordt gewaardeerd voor je kennis, kunde en inbreng binnen ons team. CFG streeft altijd naar het bieden van een totaaloplossing voor haar klanten. CFG heeft zo een al jarenlange reputatie opgebouwd als totaalleverancier en serviceverlener van bedrijfswagens voor de zakelijke markt en regionale overheid. Wij werken in een gebied dat geheel Limburg bestrijkt, maar ook klanten uit het Belgisch en Duits grensgebied weten ons te vinden.

Aanbod

CFG was sinds ’60-iger jaren actief met DAF Trucks, maar in 1993 werd gekozen voor het complete productengamma van IVECO met trucks en bedrijfswagens. In 2000 werd dit aangevuld met FIAT bedrijfswagens, en in 2007 met ISUZU pick-ups. BUCA Hydrauliek verkoopt en monteert PALFINGER autolaadkranen en afzetsystemen, maar ook opbouwen van verschillende fabrikanten. Sinds 2007 is CFG in de rest van Europa bekend geworden met de introductie van een in eigen huis ontwikkelde “torpedo” truck. De door CFG Born geassembleerde STRATOR trucks “met neus” rijden inmiddels in bijna alle West-Europese landen.

Specialisme en missie

De mogelijkheden op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie en serviceverlening onderweg zijn omvangrijk. De missie van CFG is om haar klanten op 1 plek het volledige pakket service te kunnen bieden zodat er niet naar 3 verschillende partijen behoeft te worden gereden voor werkzaamheden aan het onderstel, de laadkraan, de laadklep of de opbouw.

Aftersales faciliteiten

De vestiging Born heeft een totale oppervlakte van 20.000 m2, Heerlen 4.500 m2 en Venlo 14.000 m2. De servicewerkplaats in Born is 1.800 m2, de hydrauliek werkplaats 1.000m2, in Venlo 1.470 m2 respectievelijk 300m2 en in Heerlen 600 m2. De werkplaatsen zijn uitgerust met werkputten, hefbruggen, bovenloopkranen, remmentestbanken en servicewagens, alles is afgestemd op onze specialiteit bedrijfswagenservice. Tevens is er een aparte afdeling voor revisie van versnellingsbakken en motoren, en een werkplaats voor hydrauliek- en constructiewerkzaamheden.

Charles Feijts Bedrijfswagens

Charles Feijts Bedrijfswagens

L.J. Costerstraat 53
5916 PR Venlo