Bekijk alle vacatures

Twisk Truck Service Alkmaar

Twisk Truck Service is al meer dan 30 jaar officieel Iveco dealer, met 2 vestigingen in Alkmaar en Beverwijk. Wij zijn een echt familiebedrijf waarbij klantgerichtheid en service nog ‘ouderwets’ echte prioriteiten zijn. Twisk Truck Service is opgericht door Tom Twisk, en wordt inmiddels door zijn zoon Marco en dochter Maureen bestuurd. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de betrokkenheid, en wij waarderen de loyaliteit van onze klanten en collega’s.

Klanten kunnen bij ons terecht voor de aankoop van zowel nieuwe, als gebruikte IVECO bedrijfswagens. De werkzaamheden in ons werkplaatsteam beperken zich niet tot enkel het onderhouden van IVECO bedrijfswagens, maar zijn veel ruimer. Zo zorgen wij in eigen beheer voor het monteren van diverse accessoires op zowel nieuw af te leveren voertuigen, als bestaande bedrijfswagens en campers. Nieuwe voertuigen worden volledig in eigen beheer gereed gemaakt voor aflevering aan de klant. Daarnaast beschikken wij over een eigen carrosserie afdeling, waar wij een opbouw naar wens kunnen realiseren. Zo fabriceren wij zelf open laadbakken, kiepers, en een combinatie met laadkraan. Daarnaast zijn wij leverancier van Citybox laadbakken, welke wij in eigen beheer opbouwen. Onze verkoopadviseurs staan klanten te woord om de gewenste configuratie tot een maatwerk offerte uit te werken.

Een vanzelfsprekendheid voor ons is dat onze werkplaats is ingericht op een goede en snelle service aan IVECO en andere merken bedrijfsvoertuigen, waarbij wij als geen ander begrijpen dat een bedrijfswagen zo minimaal mogelijk stil mag staan. Ons streven is ten alle tijden om klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze monteurs worden regelmatig geschoold en zijn zodoende op goed de hoogte van de nieuwste technieken, en zijn echte IVECO specialisten. Zij werken dan ook met de best mogelijke IVECO uitleesapparatuur en gereedschap. Benieuwd naar ons bedrijf en onze vacatures? Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!

Twisk Truck Service

Twisk Truck Service

Ivoorstraat 12
1812 RE Alkmaar